Ask Me

award ! thx . and giveaway

super thx to ORCHID for the award. muachhh :D






and there are the question with this award,
they're:

1. Berapa blog yang kamu punya dan berapa umurnya?

blogspot ada 1. yg ini :)
kalo blog tumblr ada juga. visit yah. delicious to c
kalo umur blog. dah buat dari kelas 3 SMA di bulan Juli, mestinya sih dah 1 ato 2 taon
( huhuhu, saia lupaa tanggal tepatnyaT.T)

2. Sejak kapan kamu mengenal dunia blog?

sejak liburan mau masuk kelas 3 SMA ! i blogwalked fashion blog first, than i'm interested to make one. but not about fashion :)

3. Mengapa tertarik membuat blog dan untuk apa?

tertarik karena waktu itu emank lagi jamannya liburan dan ga ada kerjaan, jadi bikin blog.
laluuu, karena dulu guw demen banget nonton bioskop ( baca : hampir tiap minggu ), so why not, i share to them about what i have watched :)
and then, i love sharing about something that being interested to me and being "delicious" to see. thats why i named my blog delicious to c ;]

tapi sekarang blog ini , kadang2 lebih banyak tentang beautiful quotes. i love quotes :)

4. Apa kelebihan dan kekurangan blog kamu?

kelebihan. i love making my post in colorful fonts. i also always insert images after posting.
jadi mereka lebih dapet gambaran apa yang saia tulis, dari image itu.
kekurangan. bahasanya suka campur2.ga konsisten.hehhe. dah gitu jarang update. sorry ;[

5. Award dan tag ini berikan kepada 5 teman blogger yang lain.

i'll pass this award to:

tinkerlia
yolla
gita
bakkaneko
gita laras


i want to add & give this award to :
marcella
vheeya

don't forget.ada giveaway juga dari Veren Lee. this is her 1st giveaway.
check out and CLICK THIS

the prize is so CUTE ! necklace from Universal Studio.

JOIN JOIN ! hohohoho :)



SHARE ON:

Hello guys, I'm Marchella. I'm a 24 years old part time blogger from Indonesia. I'm also a food lovers. I love everything delicious to see.

9 comments:

  1. haiii thanks for the award..gonna do the homework soon..
    and goodluck for the giveaway ^^

    ReplyDelete
  2. yey ! thx all.
    wish me luck..hehehe :D

    ReplyDelete
  3. filmya bagus ya???? jadi pengen nonton juga :)

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. luv giveaways :)

    nice blog. I'm a new follower. Please check out my blog as well (hope you follow back :)

    www.the-blisslist.com

    ReplyDelete
  6. I would like to exchange links with your site delicious-to-c.blogspot.com
    Is this possible?

    ReplyDelete